Mark en Eric gaan All Out!

Na het grote succes van vorige maand bij AquaPalooza, komen Mark en Eric wederom met een uitzending vanaf een Aalsmeers festijn! Dit keer zal de radiostudio verhuizen naar het 40- toernooi van tennisvereniging All Out. ‘We spelen de komende tijd buiten’ zoals ze het zelf noemen. In de show van 3 augustus zullen Dirk-Jan van der Meer en Femke van Itterzon op de stoel van de sidekicks plaatsnemen en samen met Mark en Eric live verslag doen van het zeer gezellige tennistoernooi.

Tevens worden de actualiteiten van afgelopen maand besproken en zal er vooruit worden gekeken naar de Feestweek! Zorg dat je 3 augustus tussen 19:00 en 21:00 luistert naar Radio Aalsmeer. Graag ‘De Mark en Eric Show’ vanaf jouw evenement? Neem contact met ze op via markeneric@radioaalsmeer.nl.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Gezelligheid eerder deze zomer tijdens de 'Mark en Eric Show' vanaf Aquapalooza (Foto: Laurens Niezen)

Gepubliceerd: 30 juli 2018 om 21:52 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×