‘Door de Mangel’ op herhaling met Daniëlle Jonker

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren.

Aanstaande maandag 6 augustus is de uitzending van 5 februari jl. met ‘soep-onderneemster’ Daniëlle Jonker de derde herhaling gedurende het zomerreces. Na haar carrière als gewichtsconsulente wilde zij iets anders gaan doen. “Soep koken”, riep ik tegen mijn man. “Mijn cliënten gaven aan dat gezond koken niet altijd haalbaar was, daarom ben ik het gaan doen”. Jonker heeft geen moment getwijfeld of dit project een succes zou worden. De Amstelveense van geboorte is het 13e kind uit een gezin van 14 en is een fanatiek hardloopster in haar vrije tijd. De marathon van Rotterdam heeft zij onlangs volbracht en meerdere uitdagingen liggen nog in het verschiet.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×