‘Radio Aalsmeer goes Pink’

Deze week vindt Pride Amsterdam 2018 plaats, met zaterdag de bekende Canal Parade als feestelijk hoogtepunt. Overigens ooit ontstaan nadat de initiatiefnemers geïnspireerd raakten door een toevallig bezoek aan de Pramenrace in Aalsmeer. Diverse programmamakers slaan zaterdag voor de gelegenheid de handen ineen en maken tussen 12:00 tot 17:00 uur ‘Radio Aalsmeer goes Pink’. Dat betekent dat de reguliere ‘Hartelijk Zaterdag’, ‘Ga toch Wegman’ en de twee tussenliggende uren non-stop muziek worden gevuld met vooral muziek uit de vrolijke ‘Homo Top-100’. Krakers van ABBA, Right Said Fred, Melissa Etheridge en Yazoo zullen zeker niet ontbreken. Vaste programma-items worden eventueel aangepast aan het thema. Aanstaande zaterdag 4 augustus met Koen Overbeek, Margret van der Meer en Mariëlle Wegman op Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 1 augustus 2018 om 9:00 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×