GreenPark Tigers nieuwe naam voor handballers

Vereniging Greenpark Management heeft zich sinds 18 juli voor 3 jaar als sponsor verbonden aan handbal vereniging Aalsmeer. Het huidige logo wordt aangepast naar GreenPark Tigers en dit zal op de teamkleding komen te staan.

Vereniging Greenpark Management, belangenbehartiger van industriegebied Green Park te Aalsmeer, zet op deze manier Aalsmeer in een sportief daglicht. De sponsoring maakt het onder andere voor de buurt mogelijk om meer betrokken te worden bij de handbalvereniging. Daarnaast vindt Greenpark Management sport voor de jeugd zeer belangrijk en zij wilt dit dan ook toegankelijk maken voor de jeugd van Aalsmeer en omgeving. Daarbij is de handbalvereniging bij uitstek een mooie locatie om bijvoorbeeld sportdagen te organiseren.

Vereniging Greenpark Management bestaat uit een aantal bedrijven die gevestigd zijn op industriegebied Green Park in Aalsmeer. De vereniging behartigd de belangen van dit gebied. Innovatie, efficiëntie en het behoud van natuur zijn drie belangrijke begrippen waar de vereniging veel aandacht aan schenkt. Ook de buurt is een belangrijk onderdeel. Door deze sponsorovereenkomst kan de vereniging op het gebied van sport een groot maatschappelijke belang vervullen voor de omwonenden van Green Park.

Handbalvereniging Aalsmeer is zeer verheugd dat Vereniging Greenpark Management het vertrouwen heeft in de ambities van de club. Onder de nieuwe naam kunnen zij handbal en de gemeente Aalsmeer nog meer op de kaart zetten.

Foto: vlnr: Mike van der Laarse, Rob Geleijn en John Celie (eigen foto)

Gepubliceerd: 20 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×