Mantelzorgers gezocht

Bent u mantelzorger en staat u nog niet ingeschreven bij Mantelzorg & Meer? Mantelzorg & Meer is de mantelzorgondersteuner in de regio. De meeste dienstverlening is kosteloos. Als u zich aanmeldt dan wordt u op de hoogte gehouden van zaken die voor mantelzorgers belangrijk kunnen zijn. U ontvangt in het najaar een uitnodiging voor Dag van Mantelzorg. Mantelzorg & Meer organiseert dan een week vol met activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

Daarnaast krijgt u automatisch informatie over de jaarlijkse mantelzorgwaardering. Mantelzorg & Meer beantwoordt al uw vragen rondom mantelzorg. Bijvoorbeeld: waar vind ik de juiste hulp, welke financiële regelingen zijn er, hoe vraag ik een indicatie aan, hoe ga ik om met alle veranderingen, hoe kom ik weer aan mijzelf toe, wat zijn de mogelijkheden om de zorg tijdelijk over te dragen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Mantelzorg & Meer via www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden/ of bel met 020 333 53 53 of  info@mantelzorgenmeer.nl

Gepubliceerd: 20 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×