'Let's Go' zet 'superheld' Tim in het zonnetje

Op 2 maart was Tim Vermeulen te gast bij het programma Let’s Go. Hij vertelde daar over de Alpe d’Huzes die hij dit jaar voor de tweede keer ging fietsen. Hij ging dit doen met een bijzonder doel namelijk voor zijn Opa Cor, die in januari overleed aan kanker. Opa’s horen niet dood te gaan aan kanker, vertelde Tim.

Afgelopen vrijdag was Tim weer te gast, dit keer om te vertellen hoe zijn Alpe d’Huzes avontuur was verlopen. Samen met zijn vader, moeder, zusje en oma was hij begin juni afgereisd naar Frankrijk om het gehele team zich voor te bereiden op de beklimming naar boven. Het was dan ook best even schrikken toen op de derde ochtend Tim zijn vader tot de ontdekking kwam dat zowel zijn fiets als de fietst van Tim gestolen waren. We dachten nog eerst dat het een grapje was, vertelde Tim afgelopen vrijdag. Het gestolen fietsen bleven niet onopgemerkt, Tim kwam met zijn verhaal zelf bij het jeugdjournaal. Dit zorgde ervoor dat er een fiets voor Tim vanuit Nederland naar Frankrijk werd gestuurd zodat Tim alsnog kon fietsen. Even wennen was het wel de nieuwe fiets, vertelt Tim. Maar uiteindelijk kon hij samen met zijn vader wel twee de Alpe d’Huzes op fietsen en dat was waar ze voor waren gekomen.

Het mooiste moment voor Tim was dat ze met z’n allen voor de laatste keer de finish overgingen, papa en Tim op de fiets en mama lopend. Met het fietsen, en lopen, heeft het team waar Tim onderdeel van was een prachtig mooi bedrag opgehaald namelijk €27.108 euro. Tim haalde alleen al in zijn eentje €6944,- euro op. Ook met de zelfgemaakte bloemen die hij samen met zijn zusje en oma heeft verkocht tijdens de Geraniummarkt hebben ze ruim €600,- euro opgehaald.

Het team van ‘Let’s Go’ vond het zo bijzonder dat zij besloten Tim is het zonnetje te zetten. Tim werd daarom vrijdag tijdens de uitzending uitgeroepen tot “Superheld” en dat was voor Tim en zijn ouders en zusje een echte verrassing. Tim ontving een mooie oorkonde en de programmamakers ontvingen dezelfde avond nog een mailtje dat deze oorkonde een mooie plek heeft gekregen op Tim zijn kamer zodat hij er meteen naar kan kijken als hij wakker wordt.

Let’s Go hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur op Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 9 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×