Politieauto betrokken bij ongeval Legmeerdijk

Foto: Brandweer Aalsmeer (Facebook)

Donderdagavond 5 juli heeft er op de kruising Legmeerdijk met de N196 in Aalsmeer  een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een politievoertuig. De personenauto kwam op zijn zijkant in de berm tot stilstand. De bestuurder van de personenauto en de politieagent konden zelfstandig hun voertuig verlaten. De politieauto zou onderweg zijn naar een melding. De bestuurder van de personenauto is naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook de Aalsmeerse brandweer was ter plaatse en heeft beide voertuigen veiliggesteld. Het team opsporing ernstige verkeersongevallen (TOEV) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Mocht u getuige zijn geweest van deze aanrijding? Dan kunt u zich melden bij het politiebureau in Aalsmeer/Uithoorn of bellen met 0900-8844.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 5 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×