Radio Aalsmeer presentatrice in top100 succesvolste vrouwelijke ondernemers

Onze eigen Radio Aalsmeer presentatrice Anna-Maria Mantel-Giannattasio is dit jaar herkozen in de lijst van meest succesvolle zakenvrouwen van Nederland. Op deze lijst  met stuk voor stuk rolmodellen voor de nieuwe generatie staat haar bedrijf Puur* Events voor het vierde jaar hoog in genoteerd, dit jaar op de 35e plaats.

Ze valt in de categorie ‘Zilver’, voor ondernemingen met een omzet tussen 5 en 10 miljoen euro. Over het feit dat zij veel Aalsmeerders binnen haar bedrijf heeft werken: “Aalsmeerders snappen het! Aalsmeerders zijn te vertrouwen en hebben een brede horizon door de Internationale Bloemenveiling, het bloeiende verenigingsleven en natuurlijk Radio Aalsmeer”, aldus de presentatrice van het social media programma ‘Het Uur van Puur’.

Gepubliceerd: 7 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×