Aalsmeerse dichter Pierre Tuning brengt bundel uit

De Aalsmeerse dichter Pierre Tuning heeft een keuze uit zijn gedichten gepubliceerd, met de titel: Dichtgelag. ‘Gelag’ betekent zoiets als: ‘smulpartij’ en ‘drankfestijn’ – en het is dan ook de bedoeling dat van het bundeltje gesmuld wordt. Door de liefhebber.

Het boekje bevat een verzameling van vierentwintig gedichten die de afgelopen zestig jaar in druk zijn verschenen, in de schoolkranten van het Coornhert- en het Casimir Lyceum, ter gelegenheid van poëziemiddagen in de Oude Veiling, KCA-dichtersavonden in Bacchus en gedicht-presentaties op het Boomkwekerskerkhof.

Er is één ‘light verse’ op rijm, de rest bestaat vooral uit ‘associatieve’, humoristische, maatschappijkritische en zelfkritische gedichten – of pogingen tot een gedicht; dat moet de lezer zelf maar uitmaken.

Het boekje is gesigneerd verkrijgbaar bij het Boekhuis in de Zijdstraat in Aalsmeer.

Foto: Pierre Tuning (eigen foto)

Gepubliceerd: 21 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×