De nieuwe Oude Veiling en meer in 'That's Life'

Eens per maand is het cultuurmagazine ‘That’s Life’ te beluisteren met presentatoren Jenny Piet en Wilbert Streng. Donderdag neemt Kim Maarse van Ons Tweede Thuis Amstel-Meer haar collega’s Kelly Vink en Fabienne Kok mee naar de studio om te vertellen over hun prachtige werk. Er worden vrijwilligers gezocht voor heel veel verschillende bezigheden. Een grote familie waarbij het goed toeven is aldus de dames.

Daarna schuift Thomas Visser aan vanwege de huiskamer van Aalsmeer “De Oude Veiling”. Het gebouw wordt momenteel verbouwd en er is veel kunst en cultuur op de agenda te vinden in het komende seizoen. Wat kunnen we verwachten in het prachtige verbouwde pand? Ook aanwezig Ans de Kruijf en Koos Hagen (voormalig stadsdichter Amstelveen) over de gedichtentuin in het boomkwekerskerkhof. Een 10-jarig jubileum met als thema De Aarde. Tussen de graven zijn mooie gedichten geplaatst, u bent van harte uitgenodigd het kerkhof te bezoeken.

Tenslotte Trudy Rothe, sinds kort secretaris van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Er komt een nieuw seizoen aan met een volle kunst en cultuur agenda, zoals exposities, muziekvoorstellingen, gedichten, cabaret en nog veel meer. Trudy praat ons bij wat we voor moois allemaal kunnen verwachten. Kortom een uitzending met veel informatie en mooie verhalen,  gezellige muziek door onze gasten zelf uitgekozen. De radiotechniek deze uitzending verzorgd door Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 augustus 2018 om 22:07 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×