‘Door de Mangel’ op herhaling met Gerda Stokkel

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren.

Aanstaande maandag 20 augustus is de uitzending van 23 april jl. met de Aalsmeerse paralympiër de vijfde herhaling gedurende het zomerreces. In de wekelijkse talkshow noemde de zwemster zichzelf een spontane, sportieve doorzetter. Zij werd geboren als Gerda Lampers in de Noordoostpolder, maar verhuisde vanwege de liefde naar Aalsmeerderbrug. “Ik leerde mijn man Joop Stokkel kennen bij het Nederlands zwemteam. Daar zwommen we veel in dezelfde trainingsbaan en groeide onze liefde voor elkaar”, aldus de zilveren en bronzen medaillewinnares op de Paralympics. Gerda geeft zwemtraining aan sporters met een beperking en vindt het een uitdaging om iemand met een handicap trots te maken op zijn of haar eigen kunnen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×