Herhaling ‘Echt Esther’ over oliewijsheid

De kracht van etherische oliën heeft de aandacht van Esther sinds zij in het najaar van 2017 verschillende oliën ging gebruiken. Inmiddels heeft zij er ook wat ervaring mee en nodigde zij op 31 mei 2018 Wilma Dekker en aroma coach Berthe Volharda uit als enthousiaste ervaringsdeskundigen. Samen kwamen zij mooie ervaringen over deze oliën delen met de luisteraar. Verder ook Edith Kuiper en Erwin Gijtenbeek. Edith is paraveterinair en orthomoleculaire therapeut, Erwin onder andere dierenarts en osteopaat. Het interessante is dat zij ook etherische oliën gebruiken in de diergeneeskunde.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Etherische oliën

Gepubliceerd: 20 augustus 2018 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×