Superheld en kinderburgemeester in 'Let's Go Zomer'

Kim, Jonas en Laurens zijn nog even op vakantie, maar deze week hoor je de uitzending terug hoe kinderburgemeester Hannah werd geïnstalleerd in haar functie. Ook hoor je fragmenten waarin Dave tot de eerste ‘Let’s Go’ superheld werd uitgeroepen.

Het team van Let’s Go is ook benieuwd wat jij deze zomer allemaal gaat doen! De programmamakers houden jou de komende weken op Facebook, Twitter en Instagram op de hoogte van hun vakantie-avonturen, maar ze zijn ook benieuwd wat jij aan het doen bent, gaat doen of hebt gedaan. Daarom roepen zij je op om je leukste vakantiefoto’s en filmpjes met hen te delen. Je kan je foto’s en/of filmpje delen op de Let’s Go Facebook pagina, naar ze mailen via letsgo@radioaalsmeer.nl of deel ze op Instagram met #letsgozomervakantie en tag Let’s Go (@letsgo_radio). De makers met de leukste filmpjes en/of foto’s mogen op 7 september naar de eerste live uitzending komen van het nieuwe Let’s Go seizoen en alles vertellen over hun zomeravonturen.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 20 augustus 2018 om 20:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×