Zomerse 50 zondag op Radio Aalsmeer

De Zomerse 50 van 2018 is bij Radio Aalsmeer ook dit jaar weer te horen en wel op zondag 26 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur. De presentatie is zoals gebruikelijk in handen van Radio Aalsmeerders Frank Bunnik en Walter de Vries.
De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de vijftig populairste zomerhits ooit gemaakt. Vorig jaar stond Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee bovenaan, op de tweede plaats de Lambada van Kaoma en nummer drie was Bryan Adams met Summer of ’69.

De lijst is uitgegroeid tot een radio-evenement met 150 omroepen in Nederland en België die de hitlijst uitzenden. Het begon in 2001 en het succes van de Zomerse 50 zit volgens de samenstellers in het gevoel dat de liedjes oproepen. “Als je al deze zomerhits op de radio hoort, word je toch ontzettend vrolijk? Zomerse herinneringen, over kampeervakanties, over zomerliefdes of over je eerste vakantie zonder ouders. Zo hoort bij elke vakantie een eigen liedje. Even terugdenken aan vroeger.”

Kijk voor meer informatie over deze zomerse hitlijst op www.zomerse50.nl. De ‘Zomerse 50’ wordt op zondag 26 augustus op Radio Aalsmeer uitgezonden tussen 14.00 en 18.00 uur en gepresenteerd door Frank Bunnik en Walter de Vries.

Foto: De Zomerse 50

Gepubliceerd: 20 augustus 2018 om 20:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×