‘Door de Mangel’ op herhaling met Kirsten Verhoef

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren.

Aanstaande maandag 27 augustus is de uitzending van 22 januari jl. met Kirsten Verhoef de zesde en laatste herhaling gedurende het zomerreces. Zij is een geboren Amstelveense, maar kwam door de liefde in Aalsmeer terecht. Via het bedrijf van haar vader, waar zij o.a. auto’s verkocht en de bedrijven van haar ex-man, is zij een eigen bedrijf gestart. Zij ondersteunt ondernemers, locaties en organisatie op vele gebieden. Niet vreemd dat zij ook bij het project ‘Zaai’ betrokken is geraakt. Beginnende ondernemers helpen bij het starten van hun bedrijf. Een initiatief dat is ontstaan in Amstelveen en nu in meerdere gemeenten loopt. “Het is de bedoeling dat dit project uiteindelijk landelijk gaat opereren”, aldus de vrolijke, energieke en lieve side-kick van het radioprogramma ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 augustus 2018 om 20:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×