Denk mee over 'Aalsmeer Waterfront' tijdens Beach Event

Het surfeiland is een populaire plek aan de Westeinderplassen. Je kunt er lekker zwemmen, surfen, suppen of gewoon relaxen aan het strand. De gemeente Aalsmeer wil dit gebied samen met inwoners nog aantrekkelijker maken en een écht waterfront ontwikkelen. Zij nodigen iedereen uit om actief mee te denken. Laat horen wat jouw ideeën en wensen zijn. Dat kan op woensdag 29 augustus tussen 12.00 en 18.00 uur op het Surfeiland.

Een professioneel promotieteam gaat dan zoveel mogelijk mensen vragen mee te denken over het Waterfront. Wat trekt jou naar het Waterfront? Welke activiteiten vind je leuk? Waarmee kan het Waterfront zich onderscheiden? Met behulp van de Waterfront App proberen wij een beeld te krijgen van wat jij wel of juist niet graag wilt op het Waterfront.

Je herkent het promotieteam aan de feesttent, banners en vlaggen. Zij zorgen die middag voor muziek en ijsjes of een lekker hapje. Mis dit niet en laat je stem horen! Samen maken we er een mooi Waterfront van.

Kijk voor meer informatie op www.aalsmeerwaterfront.nl

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 21 augustus 2018 om 17:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×