'Instameet' zet Aalsmeer online op de kaart

Afgelopen zondag vond voor het eerst dit jaar een ‘Instameet’ plaats in Aalsmeer. Er kwamen vier bekende Instagrammers – de grootste Instagram fotograaf van Nederland Eelco Roos @Croyable, de hoofdredacteur en oprichter van Nederlands grootste reisblog Travelvalley.nl, Eko van @View_Reflex en Jann van @Senns_less – Aalsmeer beleven en in beeld brengen. Via de hashtag #visitaalsmeer zijn de foto’s en stories op Instagram te volgen.  

Aalsmeer is internationaal beroemd vanwege de Bloemenveiling Royal FloraHolland en landelijk bekend als recreatie- en watersportgebied. Die combinatie maakt van Aalsmeer een bruisend dorp, dat interessant is voor een ‘Instameet’.

Robert van Rijn, wethouder economie en recreatie & toerisme: “Aalsmeer is een werelddorp van bloemen en water en heeft toeristen en watersporters veel te bieden. We willen ons meer profileren met die kwaliteiten. Deze ‘Instameet’ is onderdeel van onze online marketing campagne om Aalsmeer sterker op de kaart zetten.”

De Instagrammers gingen onder andere op pad met de varende boswachters en volgden een ‘tour de Aalsmeer’ langs iconen waaronder de Historische tuin, het Flower Art Museum, Fort Kudelstaart, de Watertoren en de Korenmolen. De dag werd afgesloten door verhalenverteller Henk Van Leeuwen van de Westeinderrondvaart en werd Aalsmeer culinair ontdekt bij het Tuinhuis, Joseph aan de Poel en het Westeinderpaviljoen.

Gepubliceerd: 21 augustus 2018 om 17:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×