‘Door de Mangel’ op herhaling met burgemeester Jeroen Nobel

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren.

Aanstaande maandag 13 augustus is de 200e uitzending van 19 februari jl. met de Aalsmeerse burgemeester Jeroen Nobel de vierde herhaling gedurende het zomerreces. In deze jubileumuitzending was burgemeester Jeroen Nobel de gast. Mylene en Elbert Huijts interviewden de Amsterdammer van geboorte op de bekende wijze. In zijn schooltijd was Nobel een prettig aanwezige leerling, maar heeft hij nooit gedacht ooit burgemeester te worden. Hij noemde zichzelf humorvol, integer en verbindend. Als de profielschets, die de nieuwe fractievoorzitters straks na de verkiezingen opstellen, passend is, dan zal Nobel graag langer burgemeester blijven in Aalsmeer. Op de vraag of de gemeente Aalsmeer ooit op zal gaan in een andere gemeente, antwoordde hij dat de kans 66% is, maar niet op korte termijn. Wel moet er dan eerst aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan. Om meer te kunnen betekenen in de metropoolregio Amsterdam biedt een grotere gemeente wel voordelen, zo gaf Nobel aan.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 augustus 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×