‘Echt Esther’ over Stichting Praat

Ted Kloosterboer stelde in deze uitzending heel confronterende vragen: “Wat vind jij kindermishandeling? Wat kun je doen? Wat kun jij zien?” Van dit onderwerp krijgen we allemaal een misselijk gevoel in de buik en wordt ons hoofd zwaar. Alleen als we er niet over praten en de kennis over kindermishandeling niet delen, dan leert niemand het te herkennen en zijn deze kinderen nog onveiliger. Dus wil jij helpen om kindermishandeling zichtbaar te maken en ervoor te zorgen dat kinderen uit een onveilige situatie kunnen worden gered, luister dan donderdag 9 augustus om 19:00 mee naar de ervaringen en de tips van Quirina Kofman en Ted Kloosterboer van Stichting Praat, zoals deze eerder live te horen was op 12 juli 2018.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 augustus 2018 om 0:18 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×