Voorverkoop kaarten KWF Korenmarathon gestart

De voorbereidingen van de 3e KWF Korenmarathon, die op zondag 14 oktober zal plaatsvinden, zijn al enige tijd in volle gang, maar deze week start ook de voorverkoop van de toegangskaarten. Er doen deze derde editie zo’n 24 zangkoren mee met in totaal 650 koorleden.

De koren komen niet alleen uit Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen en Amsterdam maar ook trekt het evenement dit jaar koren aan uit andere plaatsen in Utrecht en Noord- en Zuid-Holland. Een grote diversiteit aan koren treedt op: Meezingkoren, koren met een meer klassiek repertoire, popkoren, shantikoren, noem maar op. Ook de bekende Aalsmeerse koren Soundsation, Vivace, Sonority en Denk aan de Buren zijn dit jaar van de partij.

Voorverkoopadressen zijn:
– Boekhuis Aalsmeer (Zijdstraat),
– Mijn Marktkraam (Ophelialaan),
– Gall & Gall (Kudelstaart)
– DIO Drogist Van Nieuwland (Poldermeesterplein).
In de voorverkoop kosten de toegangskaarten 10,00 euro per stuk. Op de dag van de Korenmarathon zijn kaarten – indien nog voorradig – te koop voor 12,50 euro.

Vrienden van KWF Korenmarathon
Wegens het succes van vorig jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om ‘Vriend van de KWF Korenmarathon’ te worden. Omdat het steeds moeilijker wordt sponsorgeld te vinden om een aantal onvermijdelijke kosten mee te kunnen betalen, hoopt KWF Aalsmeer een Vriendenkring te krijgen van mensen of bedrijven die het KWF en de Korenmarathon een warm hart toedragen. U kunt ‘Vriend van KWF Korenmarathon’ worden voor slechts 50,00 Euro. ‘Vrienden’ krijgen 2 vrijkaarten, 2 consumpties en 2 gereserveerde zitplaatsen tijdens de afsluitende finale in de grote Theaterzaal.

Wilt u meer weten over “Vrienden van KWF Korenmarathon’ of wilt u zich aanmelden dan kan dat via de site www.kwfaalsmeer.nl/vriend

Foto: KWF Korenmarathon 2017 (eigen foto)

Gepubliceerd: 22 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×