Familie Tom blij met hogere straf

Mediapartner NH-Nieuws meldde woensdagmiddag dat het gerechtshof in Amsterdam een 47-jarige man uit Hoofddorp die in 2015 in Aalsmeer de 23-jarige Tom doodreed een hogere straf heeft opgelegd. Zijn nichtje raakte bij het ongeluk ernstig gewond. De familie is blij met de uitspraak: “We hadden niet verwacht dat hij nog meer zou krijgen, deze uitspraak is voor ons heel fijn.”

De 47-jarige man ging in hoger beroep nadat hij in september 2017 van de rechtbank te horen kreeg dat hij 30 maanden de gevangenis in moest en een rijontzegging van vijf jaar kreeg vanwege het veroorzaken van het dodelijk ongeval. Het gerechtshof veroordeelt hem nu tot 36 maanden celstraf en rijontzegging van vijf jaar.

Foto: NH-Nieuws

Gepubliceerd: 22 augustus 2018 om 16:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×