‘Zaterdag van het Sentiment’ met oprichter Veronica

Cock Bareuh is al sinds jaar en dag dé radiopiraat van Radio Aalsmeer en zoals zovelen was hij verknocht aan het Radio Veronica zoals dat vroeger bestond. Het oude zendschip is tegenwoordig een horeca gelegenheid dat afgemeerd ligt in Amsterdam-Noord en van het oorspronkelijke Radio Veronica bestaat nu alleen nog een radiozender die er niet meer dan op geïnspireerd is. Verheugd is Cock dan ook dat hij aanstaande zaterdag een bijzonder interview gaat uitzenden, wat hij in 1994 zelf hield met oprichter en oud-directeur van Radio Veronica Bull Verwey.

Zaterdag van het Sentiment‘ wordt iedere zaterdag uitgezonden van 17.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Cock 'Bareuh' Spaargaren

Gepubliceerd: 27 augustus 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×