Therapeute Saskia Driezen opent nieuwe seizoen ‘Door de Mangel’

Het nieuwe radioseizoen start voor de wekelijkse Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ op maandag 3 september met de 221e gast. De afgelopen 6 weken hield het team van ‘Door de Mangel’ vakantie en vielen er herhalingen van eerdere uitzendingen te horen. Vanaf komende maandag gaan zus en broer Mylène en Elbert Huijts samen met technicus Edgar van Hazendonk weer fris en fruitig aan het nieuwe seizoen beginnen.

Het voorwerp van Saskia Driezen

Te gast is dan psychosociaal therapeut Saskia Driezen. Tevens heeft zij de opleiding uitvaartbegeleider gedaan. Driezen werd op 16 juli door Joke van Klink gevraagd om als eerste gast van het nieuwe radioseizoen naar de studio te komen. “Ik heb haar leren kennen in de Raad van Toezicht van het zorgcentrum Aelsmeer. Zij houdt zich o.a. bezig met uitvaartbegeleiding. Dat vind ik buitengewoon boeiend. Ook begeleidde zij de zoektocht naar een nieuwe directeur voor het zorgcentrum op een voortreffelijke wijze”, aldus Van Klink. Joke wil graag van Saskia weten wanneer mensen vragen om rouwbegeleiding. Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Saskia Driezen (eigen foto)

Gepubliceerd: 27 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×