‘Echt Esther’ opent met guilty pleasures thema

Een guilty pleasure is iets waar je stiekem plezier aan beleeft. Muziek waar je blij van wordt, waarop je volop meezingt in de auto, maar liever niet wil dat een ander dit van je weet. Kom maar uit je comfortzone en geniet mee! De 80ste uitzending is een feestje en daarom een uur lang ‘Guilty Pleasures’. Geef jouw favoriet op: reageer via de Facebookpagina van ‘Echt Esther’ of mail naar esther@radioaalsmeer.nl. Feesten doet Esther Sparnaaij niet alleen, daarom zit de studio vol met gezellige gasten. Edwin Hortensius, Dennis Wijnhout, Peter Boogaard, Franka Riesmeijer en Pieter Groenveld. Pieter gaat ook nog iets vertellen over de concerten die er weer aankomen, want 15 september heropent de Oude Veiling. Dit alles donderdag live vanaf 19.00 uur.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Foto: Esther Sparnaaij (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 3 september 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×