Beantwoording Kamervragen brandbrief uitgesteld

Op 31 augustus heeft de gemeente Aalsmeer een brandbrief gestuurd aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over de vrijstelling op nachtvluchten op de Aalsmeerbaan. Sinds 1 september zijn deze weer toegestaan vanwege de verbouwing van de verkeerstoren op Schiphol. De gemeente Aalsmeer heeft daar ernstige bezwaren tegen. Aalsmeer nodigde in die brief minister Van Nieuwenhuizen uit voor een werkbezoek om in gesprek te komen over meerder Schiphol-onderwerpen.

Uitstel
De minister schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat zij de Kamervragen die op 6 september jl. door Groen Links kamerlid Kröger zijn gesteld over de Aalsmeerse brandbrief  tot haar spijt niet binnen de gestelde termijn heeft kunnen beantwoorden. Dit vanwege de benodigde afstemming met LVNL. Zij belooft de Tweede Kamer de antwoorden zo spoedig mogelijk  te doen toekomen.

Hopelijk is dat wel voordat de verbouw van de verkeerstoren is afgerond…

Foto: Minister Cora van Nieuwenhuizen (Robin Utrecht|Rijksoverheid)

Gepubliceerd: 28 september 2018 om 19:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×