Cabaretshow “Het gras van de buren” in Bacchus

In cultureel café Bacchus zijn met enige regelmaat hele leuke voorstellingen te zien. Zo ook zaterdag 22 september wanneer cabaretière en organisatiepsycholoog Margriet Bolding het Aalsmeerse culturele café in de Gerberastraat aan doet. Deze combinatie van werkzaamheden vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen.

Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien zonder verdachte pakketjes die de halve stad in rep en roer brengen: het platteland lonkt. Margriet besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland. Het publiek mag mee, als onderduikers in de schuur, net zoals haar opa en oma dat deden voor anderen. Maar is het daar wel zo veilig? Waar je ook bent en bij wie, je neemt altijd jezelf mee.

In 2008 won Margriet Bolding de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakte zij avondvullende cabaret programma’s die in heel Nederland zijn te zien.  Margriet was in 2009 eerder in Bacchus te zien met haar programma “Viva Depressiva” en in 2014 met “Zo zijn we niet getrouwd”. Beiden zeer succesvol ontvangen in cultureel café Bacchus. Reden om Margriet met haar nieuw theaterprogramma uit te nodigen.

Haar nieuwste show “Het gras van de buren” is te zien op zaterdag 22 september in Cultureel Café Bacchus. Aanvang: 21.00 en de entree bedraagt €  12,50. Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.cultureelcafebacchus.nl of aan de deur van cultureel Bacchus (indien beschikbaar).

Gepubliceerd: 17 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×