Een podium voor Arie de Vos in ‘Door de Mangel’

Wekelijks ontvangt het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts in hun talkshow “Door de Mangel” een interessante gast uit Aalsmeer of Kudelstaart. Als je op je 29e directeur bent van een grote basisschool, een eigen radioprogramma maakt, korfbalt, voetbalscheidsrechter bent en twee keer per jaar het groep 8-feest organiseert, mag je zeggen dat er weer een interessante gast achter de microfoon plaats nam. Eric Spaargaren vertelde dat zijn onderwijskwaliteiten op de basisschool al werden herkend. Hij omschrijft zichzelf als sportief, creatief muzikaal en ambitieus. “Als directeur heb je met veel betrokkenen te maken. Het is de kunst iedereen te bedienen en prioriteiten te ontdekken”, aldus Spaargaren.

Natuurlijk heeft ook Eric een nieuwe gast gevonden. Hij heeft Arie de Vos gevraagd op maandag 1 oktober naar de studio te komen. “Als ik ooit met pensioen ga, dan hoop ik nog zoveel energie te hebben als Arie. De Vos was boekhouder, maar ook voorzitter van korfbalvereniging VZOD. Nog altijd maakt Arie deel uit van de sponsorcommissie, maar is hij o.a. ook actief voor de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart en het Jeugdsportfonds. Een specifieke vraag had Eric niet, maar hij wilde Arie graag een podium geven. “En echt verlegen om een praatje zit Arie nooit!”, vertelde Eric.
Dit podium wordt aanstaande maandag vanaf 19.00 uur gegeven in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×