'R.A.P.' ontvangt College van B&W

‘Radio Aalsmeer Politiek’ is het politieke programma van Radio Aalsmeer. Twee keer per maand worden alle lokale politieke beslommeringen doorgenomen. Nagenoeg alle politici zijn regelmatig te gast in het programma, dat ook een eigen politiek panel kent.

Donderdag is het voltallige College van Burgemeester en Wethouders te gast in ‘Radio Aalsmeer Politiek’. Uiteraard is er aandacht voor het Collegeprogramma en de actuele politiek. Ongetwijfeld zal ook de onlangs gepresenteerde begroting voor 2019 besproken worden.
Luisteraars met vragen voor het College kunnen inbellen of een mail sturen naar info@radioaalsmeer.nl. De presentatie in handen van Erik Kreike en Sem van Hest.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: College van B&W

Gepubliceerd: 1 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×