Gitaar, musical, circus, graffiti en meer bij Cultuurpunt Aalsmeer

De zomervakantie is ten einde en dat betekent dat het nieuwe cursusaanbod van Cultuurpunt Aalsmeer bijna van start gaat. Begin oktober start zij namelijk weer met verschillende korte, oriënterende cursussen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. In deze cursussen wordt kennis gemaakt met de beginselen van muziek, musical, ballet, circus, graffiti en DJ.

Circus en graffiti
Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. Cursussen als Ontdek je talent op een instrument, DJ, keyboard en gitaar zijn al echte ‘all time favorites’ geworden. Maar ieder cursusblok probeert het Cultuurpunt met nieuw aanbod te komen. Zo zijn vorig jaar de cursussen circus en graffiti toegevoegd aan het aanbod. En daar zijn nu ook de
cursussen ballet voor onder- en middenbouw en musical voor de bovenbouw bijgekomen.

Het cursusaanbod is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en start in de week van 8 oktober. Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt. Ook het inschrijfformulier is daar te vinden.

Gratis proeflessen
Wil jij cultureel of creatief bezig zijn na schooltijd, maar weet je nog niet zo goed wat je precies wilt? Dan ben je op zaterdagmiddag 15 september tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Cultuurpunt Aalsmeer. Het Cultuurpunt organiseert die middag, tijdens de opening van De Oude Veiling, een gratis open huis met verschillende leuke proeflessen. Kom gezellig langs en maak kennis met verschillende instrumenten, zoals keyboard en gitaar, of doe mee met jongleren, DJ-en en meer.

Wie weet is het iets voor jou, ontdek jij jouw (verborgen) talenten en kun je je nog inschrijven voor één van de korte cursussen! (Let op: vol is vol!)

Gepubliceerd: 3 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×