‘Jukebox’ organiseerde bijzondere reünie

Wie kent ze nog, de band Westplas Melodians? Anita Klomp en Cock Bareuh van het programma ‘Jukebox’ interviewden Gijsbert Jongkind vanwege zijn 60-jarig huwelijk met zijn vrouw. Hij vertelde dat hij vroeger in de band Westplas Melodians speelde en dat het zijn wens was om nog een keer de zangeres van de band destijds te ontmoeten.

Zij schelen 20 jaar dus, zangeres Anita Toepoel zou nu 73 moeten zijn. Anita Klomp en Cock Bareuh twijfelden niet, gingen op onderzoek uit en na een week speuren kwam de wens uit! Na 55 jaar ontmoetten Gijsbert Jongkind en Anita Toepoel elkaar weer. Gijsbert werd vergezeld door zijn zoon Jacques en dochter Angela en zangeres Anita had haar zoon Marcel meegenomen. Een bijzondere reünie in zorgcentrum De Rozenholm volgde.

Onder het genot van hapjes en drankjes die door Anita en Cock waren verzorgd, werden vele herinneringen opgehaald aan de hand van fotoboeken en al. Van de reünie zijn zowel videobeelden als geluidsopnames gemaakt door Radio Aalsmeer collega Marcel van der Velde, welke binnenkort te zien en horen zullen zijn.

Jukebox’ wordt iedere woensdag uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×