Schooldirecteur, dj en korfballer Eric Spaargaren gemangeld

De wekelijkse talkshow “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer ontving afgelopen maandag de 223e gast. Dit keer was het de Zeeuwse Kudelstaarter Kristian van Heemskerk die aanschoof in de studio. Hij omschreef zichzelf als mensen-mens, teamspeler en nieuwsgierig. Hij kwam vanuit Zeeland naar Amsterdam vanwege de liefde en verhuisde daarvandaan naar Kudelstaart om in de buurt te wonen van zijn werk. “Dat er een leuke korfbalvereniging was, heeft zeker meegespeeld om hier te komen wonen”, aldus Van Heemskerk. Korfbal is een tactische sport waar het hele lijf mee moet doen. Het is daarnaast ook een sociale sport die hele families beoefenen. Voor de kost verkoopt de Kudelstaarter agrarische machines en heeft daarmee zijn ‘droombaan’ gevonden.

Natuurlijk heeft ook Kristian een nieuwe gast gevonden. Komende maandag neemt radio-collega, korfballer en schooldirecteur Eric Spaargaren plaats achter de microfoon. “Ik heb enorme bewondering voor de wijze waarop Eric zich inzet. Bij VZOD, Radio Aalsmeer en sinds kort ook als directeur van de Antoniusschool. Ik wil graag weten waar hij de energie en tijd vandaan haalt dit allemaal te doen”, vroeg Van Heemskerk zich af.
Het antwoord op deze vraag en nog veel meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Eric Spaargaren

Gepubliceerd: 17 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×