'Let's Go' zoekt BFF's

Op 3 oktober start de Kinderboekenweek met dit jaar het thema “Kom erbij” en de week staat helemaal in teken van vriendschap. Kim, Laurens en Jonas zijn daarom opzoek naar echte “BFF’s” (best friend forever). Op 14 oktober zullen zij een speciale BFF Let’s Go uitzending maken met een BFF Quiz! Lijkt het je leuk om daar samen met je beste vriend of vriendin aan mee te doen? Geef je dan op via letsgo@radioaalsmeer.nl

Vrijdag is er ook weer een gezellige ‘Let’s Go’ met lekker veel muziek. DJ Faystje heeft haar hit weer ingestuurd en ook Kim is op zoek gegaan naar gezellige muziek om je weekend mee te beginnen. Jonas gaat iedere maand een top 3 voor je samenstellen en dat kan iedere maand weer iets anders zijn, top leukste nieuwe nummers, leukste films, lekkerste pepernoten noem het maar. Vrijdag hoor je zijn eerste Top 3. Wat het gaat worden dat hoor je vrijdag.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 17 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×