R.A.P. begroet Joop Kok als nieuw panellid

Radio Aalsmeer Politiek (RAP) het politieke programma op Radio Aalsmeer, zal donderdag 20 september weer door uw luidsprekers klinken. Om 20.00 uur starten Erik Kreike en Sem van Hest met het bekende radiopanel, een groep met Aalsmeerse politici die debatteren over lokale politieke issues. Het RAP-panel is van af nu uitgebreid met Joop Kok (PvdA). Kok is bouwkundig ingenieur en voelt zich betrokken bij de Aalsmeerse samenleving. In de loop van dit politieke jaar hoopt RAP nog enkele nieuwe leden te begroeten.

Vanaf 21.00 uur zullen waarschijnlijk nog enkele enkele raadsleden aanschuiven, wie dat zijn is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat op 4 oktober het voltallige College van B&W te gast zal zijn van 20.00 tot 22.00 uur. Later meer info.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 september 2018 om 23:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×