Zachte man te gast bij ‘Echt Esther’

Donderdag bij Esther Sparnaaij te gast is multi-talent Rikkert van Huisstede. Hij deed de theateropleiding en kan het allemaal: zingen, dansen en acteren. Op dit moment regisseert hij het stuk “Boys won’t be boys”, waarin hij pleit voor meer zachtheid en diversiteit onder mannen.

Androgyn
Rikkert is ook een androgyne man die ook opkomt in een jurk. Het staat hem, het past bij hem. De jurk geeft hem de ruimte om bij zachtheid te komen. Een persoon die goed kan verwoorden wat er in hem leeft en hoe hij los wil zijn van stereotypes. Weg met grenzen en hokjes, maar welkom liefde, vreugde en vertrouwen.

In februari zag Esther zijn show “Zou jij het zijn?” en werd geraakt door de oprechte, hartelijke persoon op het podium. Donderdag om 19.00 uur is hij live bij Esther. Heb jij een persoonlijke vraag voor Rikkert, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Rikkert van Huisstede (eigen foto)

Gepubliceerd: 17 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×