60-jarig huwelijk gevierd in ‘Jukebox’

In Aalsmeer-Oost werd bij het echtpaar Schröder-van Alphen hun 60-jarig huwelijk gevierd. Anita Klomp en Cock Bareuh waren aanwezig om verslag te doen, want ook de burgemeester kwam op bezoek om het paar te feliciteren. De reportage zal op woensdag 19 september te beluisteren zijn.

‘Jukebox’ is een verzoekplatenprogramma voor de oudere inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart, waarbij programmamakers Anita Klomp en Cock Bareuh bejaarden- en verzorgingshuizen in gaan om verzoekjes te noteren. De ouderen hebben ook de mogelijkheid om ter plekke een boodschap in te spreken.

Jukebox’ wordt iedere woensdag uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Diamanten huwelijk voor echtpaar Schröder (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 17 september 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×