‘Door de Mangel’ ontvangt korfballer Kristian van Heemskerk

Afgelopen maandag 10 september was het dominee Gert de Ruiter die aanschoof aan tafel bij interviewers Mylène en Elbert Huijts in het wekelijkse praatprogramma ‘Door de Mangel’. De Ruiter is geboren in IJmuiden, maar opgegroeid in Nijverdal. “Ik voel me dan ook eigenlijk een Tukker”. In eerste instantie werkte hij in de IT, maar ging na zijn roeping theologie studeren in Kampen. Via Musselkanaal, Monnickendam en Elburg is de predikant in Aalsmeer neergestreken. “Het is mijn visie om de kerken in Aalsmeer te verbinden. Niet de nadruk leggen op de verschillen, maar op de overeenkomsten”, aldus de in Kudelstaart woonachtige Italiëliefhebber.

Korfballer Van Heemskerk
Ook Gert heeft zoals gebruikelijk een nieuwe gast voor de volgende uitzending gevonden. Komende maandag neemt korfballer Kristian van Heemskerk als 223e gast plaats in de studio. “Ik heb hem destijds in Monnickendam getrouwd en nu wonen we een paar huizen van elkaar. Hij is in Kudelstaart komen wonen vanwege de korfbal en ook heeft hij interessant werk. Ik hoop dat hij daar volgende week wat meer over wil vertellen.
Het antwoord van Kristian hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kristian van Heemskerk (eigen foto)

Gepubliceerd: 12 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×