'Let's Go' over Popcorn

Voor het nieuwe seizoen is het team van Let’s Go weer opzoek naar leuke, gezellige en enthousiaste gasten! Lijkt het je leuk om ook eens achter de microfoon te zitten? Heb jij iets bijzonders meegemaakt? Ga je met je klas een leuke actie organiseren? Wil jij met je sportteam iets komen vertellen over jullie sport? Of lijkt het je gewoon leuk om eens co-host te zijn bij Let’s Go? Meldt je dan aan via letsgo@radioaalsmeer.nl en wie weet zit jij dan binnenkort wel bij Kim, Laurens en Jonas in de studio van Radio Aalsmeer

Komende vrijdag beloofd het ook weer een gezellige uitzending te worden! Als je vaker naar Let’s Go luistert dan heb je nummer “Popcorn” al met regelmaat terug horen komen. Vrijdag belt Kim met de 11 jarige zangers Dunia Wengweng. Natuurlijk gaan we haar vragen hoe dit nummer tot stand is gekomen en of er binnenkort nog zo’n leuk nummer van haar uitkomt.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Dunia Wengweng

Gepubliceerd: 12 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×