Kunstroute vooruitblik in ‘That’s Life’

De Kunstroute Aalsmeer vindt op 15 en 16 september plaats en wie anders dan Jenny Piet en Wilbert Streng bieden een uitgebreide vooruitblik op Radio Aalsmeer. Donderdagavond is als eerste gast voorzitter van de kunstroute Ulla Eurich in de studio. Zij heeft weer met haar collega’s een mooi programma van kunst en cultuur samengesteld. Verder muzikale ondersteuning door singer/songwriter Saskia Veenswijk (zang en gitaar) en Robbert Tuinhof (saxofoon) die tussendoor in de uitzending live te horen zijn.

Ook het door Saskia speciaal gecomponeerde openingslied voor de kunstroute is bij ons voor het eerst te horen. Robbert zal op zijn beurt zondag in Bachhus de kunstroute afsluiten. Ook te gast de kunstenaars Sunny Neeter (Hornweg), Cathy van der Meulen (Oude Spoordijk) en Anneke Harting en Bob van den Heuvel (Uiterweg), zij vertellen wat er allemaal te zien is op hun eigen locaties. Daarna komen Heleen van Haaften van het Oude Raadhuis en Heidi Wallheimer (Dorpsstraat) die daar momenteel exposeert, Michael Glanz die voor het eerst op eigen locatie mee doet (Seringenstraat) en we sluiten de uitzending af met Tobias Rothe (Aalsmeerderweg/Oost) die dit jaar ook de kinderen betrekt bij de kunstroute. Op veel van deze locaties staan ook andere kunstenaars en ook daar zijn we natuurlijk benieuwd naar. De radiotechniek tijdens het programma is in handen van Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×