‘Echt Esther‘ over negativiteit

Esther gaat in gesprek met sociaal-psycholoog, spreker, trainer en docent Rijn Vogelaar over zijn laatste boek: ‘Negativiteit Mania’, met de ondertitel: De waan van het negativiteitsdenken. Waarom brengen de media vooral slecht nieuws? Hoe komt het dat juist negativiteit zoveel van onze tijd in beslag neemt en wat voor gevolgen heeft dat in de samenleving? We leven in de veiligste en welvarendste periode ooit, toch is er veel ontevredenheid en angst. Rijn Vogelaar heeft het onderzocht. Esther is benieuwd hoe hij door het onderwerp werd gepakt en of het hem lukt om zelf weg te blijven bij de waan van negativiteit.
Heb jij een vraag voor Rijn? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×