'Jukebox' en burgemeester feliciteren diamanten echtparen

Soms zijn er echtparen die echt al heel lang samen zijn en dat verdiend dan bijzondere aandacht. Zo zijn de heer en  mevrouw Jongkind-Zijp op 10 september 60 jaar getrouwd. Dat de burgemeester het echtpaar komt feliciteren namens het gemeentebestuur en onze koning is al leuk, maar dat ook Anita en Cock van radioprogramma ‘Jukebox‘ daar bij zijn, maakt het feest pas echt compleet natuurlijk. De reportage die zij opnemen zal op woensdag 12 september te horen zijn.

Een week later gebeurt hetzelfde in Aalsmeer-Oost bij het echtpaar Schröder-van Alphen. Die reportage zal op woensdag 19 september te beluisteren zijn.

‘Jukebox’ is een verzoekplatenprogramma voor de oudere inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart, waarbij programmamakers Anita Klomp en Cock Bareuh bejaarden- en verzorgingshuizen in gaan om verzoekjes te noteren. De ouderen hebben ook de mogelijkheid om ter plekke een boodschap in te spreken.

Jukebox’ wordt iedere woensdag uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 10 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×