Saskia en Serge in 'Jukebox'

Tijdens de seniorenmiddag van de Aalsmeerse Feestweek, trad het bekende duo Saskia en Serge op. Met hun middag vullende programma “’t Zijn De Kleine Dingen Die Het Doen” hebben zij de Aalsmeerse senioren succesvol vermaakt.

Het duo werd bekend met hun zelf geschreven “’t Spinnewiel” voor het Eurovisie Songfestival (in 1971 een eervolle 6e plaats in Dublin). Vervolgens met hits als o.a. “Zomer in Zeeland” en “Het zijn de kleine dingen die het doen.” Saskia en Serge maakten contact met het Aalsmeerse publiek, door hun sprankelende optreden met mooie en ook vrolijke bekende liedjes, humorvolle verhaaltjes en anekdotes over wat zij zoal in hun carrière hebben meegemaakt.

Voor Cock Bareuh en Anita Klomp van het seniorenprogramma “Jukebox” op Radio Aalsmeer was dit een uitgelezen moment om het duo eens uitgebreid te spreken. Het interview wordt komende woensdag uitgezonden vanaf 18.00 uur.

Jukebox’ wordt iedere woensdag uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: vlnr Serge, Anita, Saskia en Cock (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 7 september 2018 om 17:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×