Dominee De Ruiter over kerkelijk Aalsmeer in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag 3 september startte het nieuwe radioseizoen voor de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Presentator Elbert Huijts ontving Saskia Driezen als gast in het wekelijkse radioprogramma. Zij is psychosociaal therapeut en uitvaartbegeleidster. De Amstelveense van geboorte omschreef zichzelf als ‘zorgvuldig, integer en betrokken’. Drie kernwaarden die zeker van pas komen in haar beroep. “Ik ben begonnen als directiesecretaresse, maar via HR-management terecht gekomen bij een psychologisch adviesbureau. Uiteindelijk ben ik een eigen praktijk begonnen. Altijd gestudeerd, maar mijn werk”, aldus Driezen, die vroeger een radioprogramma presenteerde bij een ziekenomroep.

Dominee De Ruiter
Ook Saskia heeft zoals gebruikelijk een nieuwe gast voor de volgende uitzending gevonden. Komende maandag neemt dominee Gert de Ruiter als 222e gast plaats in de studio. Hij is sinds 8 april de nieuwe voorganger van de Hervormde Kerk. Driezen heeft mee gezocht naar de nieuwe dominee en is zeer benieuwd hoe het hem nu bevalt in Aalsmeer en wat zijn visie is op kerkelijk Aalsmeer.
Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht u als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: ds. Gert de Ruiter (eigen foto)

Gepubliceerd: 6 september 2018 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×