Oud ontmoet jong in jubilerend programma

Iedere zaterdag vermaakt Sem van Hest menig Aalsmeerder met zijn muziekprogramma ‘Sem op Zaterdag’. Muziek voor met name de wat oudere luisteraar, maar waar ook de jongeren plezier aan beleven. Komende zaterdag start het vijfde jaar dat Sem dit programma mag presenteren.

“Lekker jong nog en daarom ben ik blij dat Kim Maarse mijn gast is vanaf 11.00 uur, zij is presentatrice van het jongerenprogramma ‘Let’s Go’. We kunnen ook zeggen: oud ontmoet jong. Maar hoe we het ook noemen, het wordt in ieder geval weer een lekker gezellig zaterdagochtend programma!”, aldus Sem van Hest. Luisteren dus komende zaterdag!

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 6 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×