Radio Aalsmeer verslaat live de Pramenrace

Op zaterdag 8 september vindt de 33ste Pramenrace plaats met als thema ‘Back to the Future’. Opnieuw zal Radio Aalsmeer live de race verslaan. Dit keer niet vanaf het water, maar vanaf de vaste wal. In de tuin van het Zorgcentrum Aelsmeer zal de Radio Aalsmeer mobiele studio verrijzen en zal een enthousiast team met programmamakers alle facetten van de unieke race in de huiskamer brengen. Van de start aan de Pontweg zal natuurlijk verslag worden gedaan en ook de finish bij het Praamplein zal te horen zijn. Op deze manier is het, als u de Pramenrace niet zelf in levende lijve mee kunt maken, toch mogelijk een zo volledig mogelijke ervaring via de radio voorgeschoteld te krijgen.

Het verslag van de ‘Pramenrace 2018‘ wordt zaterdag 8 september uitgezonden van 12.00 – 16.00 uur.

Gepubliceerd: 5 september 2018 om 20:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×