Nieuwe kunstgrasveld officieel in gebruik genomen

Op zaterdag 22 september heeft locoburgemeester, Robbert Jan van Duijn de aftrap gegeven voor de wedstrijd van de jeugdteams ‘Onder 13-1’van Aalsmeer en VVC uit Nieuw Vennep. Hiermee werd het nieuwe kunstgras hoofdveld van FC Aalsmeer officieel in gebruik genomen.

Na jaren van intensief gebruik was het kunstgras op het hoofdveld van FC Aalsmeer aan vervanging toe. De toplaag is vervangen door een nieuwe kunstgrasmat. Het hoofdveld van FC Aalsmeer voldoet aan de normen zoals gesteld door de KNVB/NOC*NSF en is hiermee geschikt voor trainingen en competitie voor amateurvoetbal.

De goede samenwerking tussen het bestuur van FC Aalsmeer, de gemeente Aalsmeer en de ESA heeft er voor gezorgd dat in relatief weinig tijd het hoofdveld werd gerenoveerd. Er ligt nu weer een goed veld waar naar hartenlust op gespeeld kan worden.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 26 september 2018 om 21:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×