Radio Aalsmeer doet mee aan Rabobank Clubkas Campagne

In Aalsmeer, Uithoorn en Haarlemmermeer bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Door het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen wil de Rabobank haar betrokkenheid bij de regio te tonen. Ook Radio Aalsmeer doet mee aan deze actie.

Stemmen 
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne brengen leden van Rabobank Regio Schiphol hun stem uit op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Leden van Rabobank Regio Schiphol beslissen hoe de totale bijdrage van € 60.000,- wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

Radio Aalsmeer-TV
De lokale omroep wil graag haar nieuwe initiatief op tv meer onder de aandacht brengen. Radio Aalsmeer-TV brengt lokaal nieuws, een uitgebreide agenda, fotocollages en nog veel meer, omlijst door de radio-uitzending van de lokale omroep. Om dit nieuwe TV-kanaal te promoten wil de omroep diverse schermen ophangen op publieke plaatsen in de gemeente en kan iedereen genieten van Radio Aalsmeer-TV.

Draag je Radio Aalsmeer ook een warm hart toe en ben je lid van de Rabobank? Stem dan nu! Dat kan via deze link. Alvast bedank!

Gepubliceerd: 12 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×