Bushaltes feestweek verdwenen

Tijdens de feestweek konden feestgangers uit heel Aalsmeer en Kudelstaart met de speciale ‘feestbus’ veilig naar de feesttent en later weer naar huis worden gebracht. Er waren zelfs speciale bushaltes gecreëerd. Toen de organisatie van de feestweek deze bordjes woensdag weer netjes wilde opruimen, bleek iemand hen al voor geweest. “Er is iemand zo vriendelijk geweest om ons te helpen om bushalte bordjes bij diverse haltes te verwijderen. We weten alleen niet waar hij/zij deze heeft achtergelaten”, aldus de organisatie op hun Facebookpagina.

De persoon die deze bordjes heeft verwijderd en ergens bewaart, wordt verzocht contact op te nemen. De organisatie wil de bordjes namelijk graag terug hebben. Want zonder deze bordjes volgend jaar geen haltes.

Foto: Feestweek Aalsmeer

Gepubliceerd: 12 september 2018 om 22:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×