Regulier onderhoud Aalsmeerbaan

Op Schiphol wordt van maandagochtend 10 september tot en met maandagochtend 17 september regulier klein onderhoud verricht aan de Aalsmeerbaan. Tijdens dit onderhoud wordt rubber van de baan verwijderd, het asfalt en beton gerepareerd en de baanverlichting gereinigd. Door dit reguliere onderhoud aan de Aalsmeerbaan kan het zijn dat de Zwanenburgbaan en de Buitenveldertbaan vaker worden ingezet voor vliegverkeer. Het afwijkende baangebruik kan leiden tot overlast in bepaalde gebieden,  zoals het Uiterweg-gebied en Kudelstaart.

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewoners aanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via telefoonnummer 020-601 55 55 of door het raadplegen van de website: www.bezoekbas.nl.

Foto: Schiphol NV (Bart Brussee)

Gepubliceerd: 6 september 2018 om 21:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×