Runners Amsterdam: bijna €190.000 voor KiKa

Zondagmiddag vond alweer de derde Run for KiKa Amsterdam plaats in het Amsterdamse Bos. Circa 1500 deelnemers genoten van deze sportieve dag voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Mét succes, want samen hebben ze een mooie opbrengst van €189.668,52 opgehaald.
“Geweldig dat zoveel mensen zich letterlijk in het zweet rennen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa”, zegt Kristel namens de organisatie. “Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen met kanker.”

Kanjerkroning
De Amsterdamse wethouder Rob Ellermeijer was aanwezig om tijdens de Kanjerkroning een aantal kinderen die kanker hebben of hiervan zijn genezen in het zonnetje te zetten. De Kanjerkroning is hét moment om stil te staan bij het belang van meer wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker.

Fantastisch bedrag opgehaald
Samen met alle Kanjers van de Kanjerkroning en wethouder Rob Ellermeijer werd het fantastische bedrag van € 189.668,52 onthuld dat is opgehaald door alle deelnemers en vrijwilligers. Een enorm bedrag waardoor meer onderzoek mogelijk is voor betere behandeling van kinderkanker.

Foto: Run for KiKa Nederland

Gepubliceerd: 30 september 2018 om 19:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×