Wateroverlast na hevige regen

Woensdag 5 september viel er sinds lange tijd weer eens serieuze neerslag in Aalsmeer en Kudelstaart. Van ’s morgens vroeg tot  een uur of half vier ’s middags bleef met aan een stuk regenen en onweren. De hevige regenval zorgde voor de nodige overlast omdat de riolen het regenwater niet overal goed konden verwerken. Er zou over de hele dag bijna 50 mm water zijn gevallen.

In diverse staten ontstonden diepe plassen, zo ook in de Zijdstraat. De regenbuien zorgden voor natte voeten in diverse panden in de Aalsmeerse winkelstraat. Zo liep het water bij fietsenwinkel Spreij naar binnen. Ook andere ondernemers in de Zijdstraat ondervonden hinder van de enorme hoeveelheid neerslag.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 5 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×